Ko smo mi

Mi smo tim konsultanata za IPARD program za poljoprivredu iz različitih delova Srbije (Beograda, Leskovca, Niša, Knjaževca, Novog Sada…). Iza nas je više od 20 godina iskustva u izradi projekata, obezbeđivanju donacija i realizaciji programa finansiranih iz različitih fondova Evropske Unije, kao i fondova brojnih drugih donatora. Obezbedili smo finansijska sredstva i implementirali više od 150 projekata finansiranih iz donacija. Takođe, imamo po mnogo čemu jedinstveno iskustvo u organizaciji edukacija za izradu biznis planova i edukaciji o brojnim drugim temama iz oblasti podrške razvoju preduzetništva (sa više od 2000 direktnih korisnika). Upravo ovo i drugo naše iskustvo koristimo za pružanje (dobrim delom i besplatne) podrške poljoprivrednim proizvođačima i prerađivačima hrane za obezbeđivanje investicionih sredstava/subvencija iz IPARD programa.

Po čemu se razlikujemo u odnosu na neke druge IPARD konsultantske kuće?

Po tome što naši dosadašnji korisnici za IPARD subvencije imaju prolaznost veću od 90%. Mi ne pružamo konsultantske usluge klijentima za koje procenimo da zbog aktuelnih kriterijuma imaju minimalne šanse da im se odobri projekat iz IPARD programa.

Ako su Vam potrebne naše usluge ili neke opšte informacije u vezi IPARD programa, slobodno nas kontaktirajte koristeći Kontakt formu.