Ko smo mi

Mi smo tim konsultanata za IPARD program za poljoprivredu iz različitih delova Srbije (Beograda, Leskovca, Niša, Knjaževca, Novog Sada…). Iza nas je više od 20 godina iskustva u izradi projekata, obezbeđivanju donacija i realizaciji programa finansiranih iz različitih fondova Evropske Unije, kao i fondova brojnih drugih donatora. Obezbedili smo finansijska sredstva i implementirali više od 150 projekata finansiranih iz donacija. Takođe, imamo po mnogo čemu jedinstveno iskustvo u organizaciji edukacija za izradu biznis planova i edukaciji o brojnim drugim temama iz oblasti podrške razvoju preduzetništva (sa više od 2000 direktnih korisnika). Upravo ovo i drugo naše iskustvo koristimo za pružanje (dobrim delom i besplatne) podrške poljoprivrednim proizvođačima i prerađivačima hrane za obezbeđivanje investicionih sredstava/subvencija iz IPARD programa.

Po čemu se razlikujemo u odnosu na neke druge IPARD konsultantske kuće?

Po tome što naši dosadašnji korisnici za IPARD subvencije imaju prolaznost veću od 90%. Mi ne pružamo konsultantske usluge klijentima za koje procenimo da su im šanse da im se odobri projekat iz IPARD programa minimalne.

Ako su Vam potrebne naše usluge ili neke opšte informacije u vezi IPARD programa, slobodno nas kontaktirajte koristeći Kontakt formu.